Ázsia túra 2016. 07.16.

Kedves Offroadosok!


Szeptemberben nem csak az iskola, de az Ázsia Race Bajnokság is kezdetét veszi az első futamunkkal, az Őszi Balkán Túra és Versennyel (szeptember 25 - október 1.), ami hasonlóan az előzőhöz, most is nagyon változatos lesz, megismerhettek új helyeket, új hegyeket, országokat, különböző terepeken tesztelhetitek Magatokat és terepjárótokat. Mi ezúttal is igyekszünk, hogy felejthetetlen kalandokban vegyetek részt és minél több dolgot tanulhassatok, akár az offroadozásban, akár a szerelésben, bár reméljük az utóbbiban kevésszer lesz részetek. Ugyanakkor azt tudnotok kell, hogy Mi a terepjárót terepen használjuk, ezért fontos a jól felszerelt autó. 
Ha viszont túrázgatni szeretnél laza terepen, akkor szintén tarts Velünk, hiszen a Túra kategória nem a feszített tempóról és a vad terepezésről szól Nálunk, hanem a kellemes tempójú szép tájak közti terepezésről. Ebben a kategóriában nagy hangsúlyt fektetünk a csapatépítésre, közös reggelik a hegyekben, ebédek a patakok mellett és egy jóízű vacsora, amit sokszor közösen készít el a csapat. Nézelődésre, városnézésre és szuvenír vásárlásra is mindig jut idő. A csapat tempójában haladunk, „fogva egymás kezét”. 
Ha nem bírsz várni szeptemberig, gyere el ingyen Rudkinoig az Ázsia Túra keretén belül, ez alatta a szűk egy hetes út alatt átutazhatsz a Kárpátokon és a végcél az orosz Rudkino, a Don-kanyarhoz közel, ahol megkoszorúzzuk a II. világháborús magyar katonai temetőben található síremlékeket. Ha kedvet kaptál gyere el bemelegítésképpen, hogy a Bajnokság előtt legyen egy kis tapasztalatod, előnyöd. A Nagy Túra (Ázsia Túra) 2016. július 16-án indul Miskolcról. 
További információ Murczin Zsolt, +36 30/835 86 16.

2016

Új év, Új fogadalmak, Új kihívások!

Ha úgy érzed, nagy tettekre vagy képes, csatlakozz hozzánk idén is és biztosítsd az idei évedet kihívásokkal, kalandokkal, új barátokkal és sok szép élménnyel, amit az Ázsia Túra-Ázsia Race, Expedíció és Series futamok garantálnak. Egy újabb ízelítő élményeinkből.

Hírek

Friss hírek a Nagy Túra és Versenyről!


A regisztráció már él a honlapunkon, továbbá megtekinthetitek a részleteket a nevezéssel kapcsolatban, ahol több kategóriában kínálunk Nektek felejthetetlen élményeket és kedvetekre válogathattok közülük ( testreszabott kategória!).

Read more: Hírek
 

Bajnokság

Újabb jó hírek!

A nagy hajsza és a sok lelkesedés miatt kedvezni próbáltunk nektek, a Bajnokságban résztvevőknek, ezért a döntésünk a következő:
Az a csapat, amelyik az első helyezést éri el az kap egy túra nevezést, a Bajnokságban 2. helyezést elérőknek 50% ,míg a 3. helyen állóknak 25% kedvezmény jár Túra-kategóriában.
Az Ázsia-túráról (nyári nagy túra) hamarosan közlünk információkat, de addig is várjátok nagy izgalommal és lelkesedéssel a következő versenyeinket/túráinkat!

SORSOLÁS

BREAKING NEWS!!

Látván, hogy a Bajnokságban résztvevők mekkora lelkesedéssel versenyeznek, kisorsolunk köztük egy Escape (EVO 8000Lb (3629kg) 12V)) hátsó csörlőt, ami segítheti őket a további küzdelmekben. Továbbá 2db LED lámpa ( 36W Cree) is kisorsolásra kerül.
Részletek a termékekről a honlapunkon--> http://www.murczin.hu/


II. Karitatív Kárpátalja Túra és Verseny eredmény

Nem rég lezajlott a II. Karitatív Kárpátalja Túra és Versenyünk. Az első megállónk Aknaszlatinán volt, ahol átadtuk az adományokat és a közel 400 ezer forintot a templomban, majd onnan mentünk tovább Szolyvára, ahol másnap megkezdődött a verseny, amit már mindenki nagyon várt.
Szerencsénkre az idő is nekünk kedvezett, ezért semmi nem tudta kedvünket szegni nekünk és a versenyzőknek sem, így nagy lelkesedéssel vághattak bele a kalandba. Az élmények közé tartozik pár csörlőzés, szerelés, patakon átkelés, rengeteg sáros sziklás dagonyás terep, Vereckei-hágó, OROSZLÁN, medvétől való félelem és mentés, ezek közül sokat a Túrázók is átéltek, mivel ők is próbálták bejárni a pályákat és ezáltal megtapasztahatták a terepjárózás izgalmát ,de nehézségeit is, ám még ígyis mindenki vidáman érkezett meg a szállásra, s másnap folytatódott a versengés, aminek az eredményét most meg is osztom veletek.

Íme:


1. Art Offroad: 1190p
2. Hello Kitty: 1065p
3. Dentors Cuspers: 1009p
4. Huszár Team: 768p
5. Go Fast: 692p
6. BK Team: 685p
7. Duli Fuli: 653p
8. Panda Banda: 314p
9. Ócsai Sándor és Bátori Anita: 245p
10. Hegyi Törpék: 105p

Így a Bajnokság állása a következő:

1. Art Offroad: 60p
2. Géczi Team: 46p
3. Huszár Team: 44p
4. MiQ Team: 40p
5. Dentors Cuspers: 40p
6. Hello Kitty: 30p
7. BK Team: 24p
8. Duli Fuli: 14p
9. Panda Banda: 14p
10. Ócsai Sándor és Bátori Anita: 2p
11. Hegyi Törpök: 1p


HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss infókat kapjon a versenyekről.

FELIRATKOZÁS

Hírlevelek megtekintése